1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AK Parti'de Aday Tanıtım Toplantısı
AK Partide Aday Tanıtım Toplantısı

AK Parti'de Aday Tanıtım Toplantısı

AK Parti Kars Milletvekili adayları sahnede...

A+A-

AK Parti Kars Milletvekilleri adayları için düzenlenen tanıtım toplantısında tam bir coşku yaşandı. Devlet Su İşleri (DSİ) Konferans Salonu adayları yakında görmek, onlarla tokalaşıp kucaklaşmak isteyen partili ve vatandaşlarla dolup taştı. Salona sığmayan partililerin bir çoğu konuşmaları salon dışından dinledi.

Araç konvoyuyla şehirde yapılan turun ardından AK Parti İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş ve partililerle birlikte DSİ’ye gelen adaylar Mehmet Uçum, Selahattin Beyribey ve Ensar Erdoğdu burada da yoğun bir kalabalık tarafından karşılandılar. Alkış ve tezahüratlar eşliğinde salına giren adaylar katılımcıları selamlayarak yerlerine geçtiler. Adaylar ele ele poz vererek alkışlara teşekkür ettikten sonra programa geçildi.

Tanıtım programı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı ve konuşmalara geçildi.

AK Parti İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, “Ak parti olarak 4 yıllık hizmet süremizi tamamlayarak yeniden hizmet için sine-i millete dönmüş bulunuyoruz. Bu dört yıllık hizmet süresi içerisinde bizlerle birlikte hiçbir güçlükten yılmayarak gece gündüz hizmet veren milletvekillerimiz Sayın Ahmet Arslan ve Sayın Yunus Kılıç’a gösterdikleri bu meşakkat ve özveriden dolayı huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun diyorum.” dedi.

Seçimlere 2 aydan daha az bir süre kaldığını hatırlatan Yurdakoş, “Bu süre biz teşkilatlar için oldukça meşakkatli bir dönemi ihtiva etmektedir. Bu sür içerisinde bizler kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, mahalle  ve köy temsilcilerimizle ve tüm teşkilatımızla gidilmedik köy, çalınmadık kapı, ulaşamadığımız hiç kimse kalmayacaktır. Bizler yapacağımız hizmetleri, yeni Türkiye’yi ve tabiî ki yeni Türkiye ile beraber yeni büyüyen Kars’ı anlatacağız. Neler yapabileceğimizi, yaptıklarımızın yapacaklarımızın teminatı olduğunu herkese söyleyeceğiz. Buradan kadın kollarımız ve davamıza gönül veren hanım kardeşlerimize sesleniyorum. Sizle brizim anahtarlarımızsınız. Bir erkeklerin ulaşamadığı her yerde sizler Ak Partiyi ve davamızı anlatacaksınız. Bu anlamda göreviniz çok kutsal ve çok önemlidir. Göstereceğiniz çabaya güvenimiz tamdır.” şeklinde konuştu.

Yurdakoş konuşmasını şöyle tamamladı:

“bizler bu çalışmaları yürütürken tabiî ki birlik beraberliğimizi bozmaya çalışacak fitne fesat üretecek, bizleri etnik kimlik siyaseti ile eleştirmeye çalışanlar olacaktır. Bizim bu tür fitneye karşı kulaklarımız sağır, gözlerimiz kördür. Bizim meselemiz Türkiye meselesidir. Bizim davamız Kars davasıdır. Hiç kimse bizi bu davamızdan döndürecek kadar güçlü değildir. Bura sizlerin huzurunda Kars halkına sesleniyorum. Biz Karslılar olarak kaybedecek değil 4 yıl 4 ayımız yoktur. Halkımız oylarını kullanırken elini vicdanına koyarak Ak Partinin Kars’a neler yaptığını ve neler yapabileceğini gözlerinin önünden geçirerek vicdanlarının sesini dinlesinler. İşte o zaman biz 8 Haziran sabahı 3 milletvekilimizi bayram havasında Ankara’ya gönderirken haklı, başarımızın keyfine varmış olacağız. Bu konuda Kars halkına güvenimiz tamdır. Son olarak mikrofonu gerçek sahiplerine teslim etmeden önce 7 Haziranda oy kullanacağımız sendikalarımıza kendi çocuğumuzu korur gibi sahip çıkmamız, bizim en önemli görevimizdendir.  Sandıklar bizim onurumuzdur, ona gereken hassasiyeti göstermenizi rica ediyor hepinize katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyor Allah yar ve yardımcımız olsun diyorum.”

Konuşmaların ardından program hatıra fotoğraflarının çekimiyle son buldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.