1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AK Parti Kars İl Başkanlığı İftarda Basınla Buluştu
AK Parti Kars İl Başkanlığı İftarda Basınla Buluştu

AK Parti Kars İl Başkanlığı İftarda Basınla Buluştu

AK Parti Kars İl Başkanlığı, düzenlediği iftar programı ile kentte görev yapan ulusal ve yerel basının temsilcileriyle bir araya geldi.

A+A-

Bir lokantada düzenlenen iftar programa AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Kaya, İl Genel Meclisi Başkanı Necati Dallı, Gençlik Kolları Başkanı Tolgahan Reis ve yönetim kurulu üyeleri ile Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercüment Daşdelen ve kentte görev yapan basın mensupları katıldı.
Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği iftar yemeğinde İl Başkanı Adem Çalkın, gazetecilerle bir süre sohbet ederek, Kars’ı konuştu. AK Parti iktidarının Kars’a yaptığı yatırımları anlattı.

Ramazanın son günlerini yaşıyoruz ve yaklaşan Kadir gecenizi ile Ramazan bayramınızı kutluyorum diyen Başkan Adem Çalkın, “Sizler bizim çalışma arkadaşlarımızsınız. En yakın çalışma arkadaşlarımızsınız. Sizlerle birlikte burada iftar yapmaktan son derece mutluyuz. Hakikaten sizlerin şehrimize çok büyük emekleri var. Bu emeklerinizden dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Türkiye’de en iyi yerel basından birisi Kars ili basınıdır. Bu anlamda çok iyi temsil edildiğimize inanıyorum” dedi.

Başbakan Binali Yıldırım’ın Kars’ı Cazibe merkezi olarak açıklamasının çok önemli olduğunu ifade eden AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, “Sayın Başbakanımıza buradan teşekkür ediyorum. Her fırsatta, her toplumda Kars’ı Başbakanımızın dilinden duymak bizlere gurur veriyor. Tabi bunun kaynaklarından birisi de sayın bakanımızın olduğunu çok iyi biliyoruz. Bakanımız göreve başladıktan yansımalarını hızlı görüyoruz. İnşallah Kars’ı iyi bir gelecek bekliyor. Bu anlamda yine Başbakanımız grup toplantısında esnaflarımıza, çiftçilerimize de çok güzel müjdeler verdi. İnşallah bunlar devam edecek. Yeni hükümet icraat hükümeti olacak. Bunun yansımalarının da en çok Kars’a faydası olacak. Buna inanıyorum” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.