1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ak Parti Kağızman İlçe Kadın Kolları Başkanı Belli Oldu
Ak Parti Kağızman İlçe Kadın Kolları Başkanı Belli Oldu

Ak Parti Kağızman İlçe Kadın Kolları Başkanı Belli Oldu

​​​​​​​AK Parti Kağızman Kadın Kolları Başkanlığının Kongresi yapıldı. Kongrede Hanım Çakmak Kadın Kolları başkanlığına getirildi.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Kağızman İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen kongrede tek aday olan Hanım Çakmak, AK Parti Kağızman Kadın Kolları başkanlığına getirildi.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın’ın hazır bulunduğu kongreye, İl Başkan Yardımcısı Kadir Karadağ, AK Parti Kağızman İlçe Başkanı Nesim Eyidoğan, İlçe Başkanı Yardımcısı Sulettin Gunday, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevim Aslanoğlu ve partililer katıldı.

Kuran- Kerim Tilavetinin de okunduğu kongrede AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevim Aslanoğlu yaptığı konuşmada, yeni ilçe kadın kolları başkanına başarılar dileyerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

İlçe binasında yapılan seçimde tek aday olarak kadın kolları başkanlığına seçilen Hanim Cakmak’a belgesini veren AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, kendisine başarılar dileyerek, kongrenin ilimiz ve Kağızman için hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Kongrenin ardından Başkan Yardımcısı Kadir Yıldırım ile birlikte ilçe esnafını ziyaret eden ve vatandaşlar ile sohbet eden İl Başkanı Adem Çalkın, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.