1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AK Parti İl Yürütme Kurulu
AK Parti İl Yürütme Kurulu

AK Parti İl Yürütme Kurulu

AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, İl Yürütme Kurulunu oluşturdu.

A+A-

30 Mart yerel seçimlerinin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından,

Ensar Erdoğdu’dan boşalan AK Parti Kars İl Başkanlığına getirilen Ali Şakir Yurdakoş çalışmalarına devam ediyor.

Ankara’dan dönmesinin ardından ilk önce Yönetim Kurulunu oluşturan AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, bugün de, AK Parti Kars İl Yürütme Kurulunu oluşturarak kamuoyuna duyurdu.

Kendisiyle birlikte 16 kişiden oluşan İl Yürütme Kurulunu belirlediklerini belirten Başkan Yurdakoş, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığına Adem Çalkın, Teşkilat Başkanlığına AK Parti Merkez İlçe Eski Başkanı Ahmet Tüzen, Seçim İşleri Başkanlığına Hayati Yıldız, Tanıtım ve Medya Başkanlığına Alpay Öztürk, Dış İlişkiler Başkanlığına Mehmet Topçu, Sosyal İşler Başkanlığına Fatma Sinar, Yerel Yönetimler Başkanlığına Yusuf Durmuş’u ve Ekonomik İşler Başkanlığına da Bahattin Kaskansoy’un getirildiğini açıkladı.

Öte yandan Yurdakoş, Hakla İlişkiler Başkanlığına Şener Günerhan’ı, Mali ve İdari İşler Başkanlığına Nihat Nebioğlu’nu AR- GE Başkanlığında Abdülkadir Sarıdağ’ı, İl Sekreterliğine Sevim Arslanoğlu’nu, AKİM Başkanlığında Kıvanç Buru’nun getirildiğini de açıkladı.

Gençlik Kolları Başkanlığında ise yine Tolgahan Reis ile yola devam edeceklerini de belirten Yurdakoş, Kadım Kolları Başkanlığına kimin getirileceğini ise ileri bir tarihte açıklayacaklarını duruydu.

AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, açıklamasının ardından yeni il yürütme kurulunun tim Kars’a hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.