1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ak Parti Gençlik Kolları Kongresi
Ak Parti Gençlik Kolları Kongresi

Ak Parti Gençlik Kolları Kongresi

Ak Parti Kağızman Gençlik Kolları 3 Kongresi Yapıldı.

A+A-

AK Parti Kağızman ilçe binasında, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan üçüncü gençlik kongrenin açılış konuşmasını Kağızman AK Parti Kağızman İlçe Başkanı Mehmet Karadeniz yaptı.

Karadeniz; Gençlerin gelecek kaygısı yaşamadan, karşılaştıkları sorunların çözümü için çalıştıklarını belirtti. Kongreye Kars Milletvekili Ahmet Aslan ve Yunus Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Karadeniz, il Encümenleri Memat Demir Şıhmail Öztürk, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nürdane Yıldız, AK Parti İl Gençlik kolları asil ve yedek üyeleri ve tüm Partililer katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Karadeniz ülkenin her yerinde gençlik kollarındaki üye sayısının giderek arttığını, "Ak Gençler" olarak daha güzel yarınlara temel atmaya hazırlandıklarını söyledi.

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Aslan ve Yunus Kılıç ise kadın ve gençlik kollarının çalışmalarını her zaman takdir ettiklerini, yaptıkları çalışmaların her zaman olumlu sonuçlarını gördüklerini söyledi.

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Karadeniz yaptığı konuşmada;"Bu ülkenin gençleri olarak sizler milletimizin geleceği, ülkemizin yarınları bizleri yakından ilgilendirmektedir. Ne mutlu bizlere ki şanlı ecdadımızdan devraldığımız bu cennet vatana, adaletin ve kalkınmanın esas olduğu milletine hizmetten başka hiçbir düşünce ve amaç taşımayan AK Parti çatısı altında yetişiyorsunuz" diye konuştu.

Kars Milletvekilleri Ahmet Aslan ve Yunus Kılıç de bir konuşma yaparak;’’Gençlerin, özellikle Kağızman Gençliğinin üzerlerine düşen tüm vazifeleri layıkıyla yerine getirdiklerini, bu güzel ve özverili çalışmaların sonucunda ise Kağızman ve Kars hak ettiği noktaya taşıdıklarını görmezden gelmek haksızlık olur. “Başbakanımız, 'Gençliğe siyasette yer vermek, ustalığın şiarındandır. Biz gençleri yedek kulübesinde değil, ilk 11’de görmek istiyoruz.' diyor. Bizlerde Ak Gençlik olarak ''Liderinin izinden gitmek Gençliğin şiarındandır'' diyoruz. Gençlik teşkilatında görev almış, emek harcamış birçok yol arkadaşımız, Parlamento'da ve teşkilatımızın her kademesinde görev yapmaktadır. Liderimizin bu teveccühü ve yol arkadaşlarımızın üstün başarıları Gençlik teşkilatında görev alan arkadaşlarımızın geleceğe dönük hayallerini ve hedeflerini, çok daha yüksek noktalara ulaştırmıştır’’dedi.

Tek liste ile gidilen seçimlerde 380 delegeyle birlikte 208 geçerli oy alan Serhat Kılıç, gençlik kolları başkanı seçildi. Kılıç’’Tüm Gençlik kolları Üyelerime geçmişteki çalışmaları ve emekleri için teşekkür ediyorum, bundan sonraki süreçte daha çok çalışacağımızın daha çok hizmet edeceğimizin sözünü veriyoruz’’dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.