1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ak Parti Adayları Sarıkamış’ta
Ak Parti Adayları Sarıkamış’ta

Ak Parti Adayları Sarıkamış’ta

Ak Parti Kars milletvekili adayları, sırasıyla Kağızman, Digor, Selim ve Sarıkamış’ta, ilçe halkı ve teşkilat mensuplarıyla bayramlaştı.

A+A-

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, milletvekili adayları Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey ve Suat Ögel’e, eski il başkanı ve 7 Haziran’da milletvekili adayı olan Ensar Erdoğdu, Sarıkamış Belediye Başkanı Köksal Toksoy ile birlikte bazı il ve ilçe yöneticileri, de eşlik etti.

1 Kasım’da yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını kapsamlı bir şekilde yürüten AK Parti Kars milletvekili adaylarının Sarıkamış’ta bayramlaşmak için gittikleri ilk durak, ilçe girişinde bulunan şehitlik anıtı oldu. Burada Sarıkamış ilçe başkanı Serkant Aykul ve ilçe teşkilat mensupları tarafından karşılan adaylar, Sarıkamış Şehitleri için dua ettikten sonra ilçe merkezine geçti. İlçe merkezinde de kalabalık gurup tarafından karşılanan adaylar için kurban kesildi. Adaylar daha sonra ilçe halkı ile bayramlaştıktan sonra ilçe başkanlığına geçti. AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, milletvekili adayları Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey ve Suat Ögel burada ilçe teşkilat mensupları ile de bayramlaştıktan sonra partiler ile bir süre sohbet ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.