1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AK Parti Adayları, Arpaçay ve Susuz'da
AK Parti Adayları, Arpaçay ve Susuzda

AK Parti Adayları, Arpaçay ve Susuz'da

​Ak Parti Kars Milletvekili adayları Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey ve Suat Ögel, İl Başkanı Adem Çalkın ile birlikte, 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçim çalışmaları kapsamında Susuz ve Arpaçay’da seçim büroları açtı.

A+A-

Her iki ilçede seçim bürolarını açan adaylar daha sonrada ilçe halkı ve esnafı ziyaret ederek 1 Kasım’da gerçekleştirilecek olan seçim sonuçlarının ülkenin ve Kars’ın ilçeleri ile birlikte geleceği için son derece önemli olduğunu anlattı.

AK Parti adayları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte vatandaşlara yönelik yaptıkları konuşmalarda, Susuz ve Arpaçaylıların, 1 Kasım’da Türkiye’nin ve Kars’ın huzur, güven ve istikrarına oy vermeleri çağrısında bulundular.

Öte yandan AK Parti Kars Milletvekili Adayı Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey ve Suat Ögel, seçim çalışmaları kapsamında her iki ilçede bir araya geldiği vatandaşlara, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı seçim bildirgesinde ifade ettiği çağrıları da aktardı.

Arslan, Başbakan Davutoğlu’nun, "Türkiye'nin etrafı ateş çemberi iken şimdi gelin hep birlikte yeni bir destan yazalım. Türkiye'nin etrafında kardeş kavgaları kökleşirken gelin kardeşliğimizin destanını birlikte yazalım” sözlerini aktardı.

Ak Parti adaylarının iki ilçede yaptığı ziyaretler sırasında vatandaşlar yoğun ilgi göstererek, 1 Kasım’da yapılacak seçimde başarılar diledi.

ARPAÇAY’DA 10 MHP’LİYE, AK PARTİ ROZETİ TAKILDI

Öte yandan AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve milletvekili adayları, Arpaçay'da partilerine katılan ve aralarında  MHP eski ilçe başkanı ve ülkü ocakları başkanının da bulunduğu 10 Milliyetçi Hareket Partiliye, Ak Parti'nin rozetini takarak, dava partisi Ak Patiye katıldıkları için kendilerini kutladılar.

Arpaçay ve Susuz ziyaretlerine Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, Arpaçay İlçe Başkanı Zeki Elma, Susuz Belediye Başkanı Murat Uray ile birlikte her iki ilçenin teşkilat mensupları ve partililer de eşlik etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.