1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AK Parti 13 Yaşında
AK Parti 13 Yaşında

AK Parti 13 Yaşında

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, partilerinin 13’üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladılar.

A+A-

Arslan ve Kılıç mesajlarında, Başbakan Erdoğan tarafından 14.08.2001 tarihinde bir dava hareketi olarak kurulan milletin partisi AK Parti’nin, Türkiye’nin değişim ve dönüşümünde büyük rol oynadığını belirterek AK Parti'nin 13. kuruluş yılını kutladılar.

AK Parti’nin, hizmetin ve birliğin adresi olduğunu ve aynı zamanda cumhurbaşkanını ilk defa millete seçtirerek vesayet rejimine son verdiğini belirten Arslan ve Kılıç mesajlarında şu ifadeleri kullandılar:

“AK Parti, milletin, hizmetin ve birliğin adresidir. Partimizle, Genel Başkanımız, Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinin planlandığı bir ülke haline geldik. AK Parti’nin bu ülkeye kazandırdığı en önemli hizmet, bir milletin ve bir toplumun kendine olan özgüveninin yeniden kazanmasıdır. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ felsefesini kendimize şiar edinerek, ‘yeter söz de karar da milletin dedik’ ve bu ülkede ilklerin partisi olduk. Kurulduğumuz tarihten bu güne yapılan üç genel seçim, üç yerel seçim, iki referandum ve en son da Pazar günü ilk defa milletimizin oyları ile yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinden başarı ile çıktık. Türk demokrasi tarihinde üst üste üç kez seçilen ilk partiyiz. Türkiye’yi duble yollarla ve yüksek hızlı trenle tanıştıran, 81 ilde üniversite kuran bir partiyiz. AK Parti iktidarından önce 26 havalimanı varken şuan bu sayı 52’ye çıkmıştır. Hava yoluyla yolculuk yapmayı hayal olmaktan gerçeğe dönüştüren yine AK Partidir. Yıllarca meydanlarda kahrolsun IMF’ diyen milletimizin isteğini IMF’ye olan borcumuzun tamamını ödeyerek yerine getiren, bununla da kalmayıp IMF’ye 5 milyar dolar borç para verecek konuma gelen devletimizi yöneten Ak Parti iktidarıdır. Ülkemizde ilk defa cumhurbaşkanını milletimize seçtiren bir parti olduk.” Dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.