1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AK Kadınlar İftarda Vatandaşlarla Buluşuyor
AK Kadınlar İftarda Vatandaşlarla Buluşuyor

AK Kadınlar İftarda Vatandaşlarla Buluşuyor

AK Parti Kars Kadın Kolları Başkanlığı’nca “Kardeşime İftara Gidiyorum" ve "Sofranız Soframızdır" projesi kapsamında evler ziyaret ediliyor. AK Kadınlar vatandaşlarla iftar sofralarında bir arada oluyor.

A+A-

AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, "Kardeşime İftara Gidiyorum" ve "Sofranız Soframızdır" sloganlarıyla hayata geçirdiği proje kapsamında AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı yönetim kurulu üyeleriyle evlere misafir oluyor. Vatandaşların sorun, sıkıntı ve beklentilerini kendilerinden dinleyerek, çözüm üretiyor.

AK Parti Kars Kadın Kolları İl Başkanı Nurgül Güner, AK kadınlar olarak ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelerle birlikte olduklarını söyledi.

Güner, “Kadın kolları olarak yıl boyunca aktif bir şekilde halkla buluştuk. Buluşmaya ramazan ayında da devam ediyoruz. Ramazan bereket, rahmet ve merhamet ayıdır, ihtiyaç sahibi insanlarla bu ayda daha fazla bir araya gelebilmek için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Güner, “Bizim kardeş iller projemiz vardı. Özellikle ramazan ayında 'Kardeşime İftara Gidiyorum' başlığı altında 81 ilde Doğu'daki kadınlarımızı Batı'ya, Batı'dakileri ise Doğu'ya gidip ve birlikte iftar yapacağız Bunlar büyük salon iftarları şeklinde olmayacak. Sokak iftarları,evlerimizde yaşlı engelli ve mağdur ailelerle bir araya gelerek halka dokunacağız. Kadınlar birbirleri ile oturup sohbet edip dertleşecekler. İftara gidip ziyaret ettiğimiz evlere pişirdiğimiz yemekleri götürüp,hane halkınında yaptığı yemekle tencereler birleşecek.Aynı tabaktan aynı yemekleri birlikte paylaşarak bir gönül buluşmasını arzuluyoruz” diye konuştu.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, "Kardeşime İftara Gidiyorum" ve "Sofranız Soframızdır" sloganlarıyla hayata geçirdiği proje kapsamında Ankara Kadın Kolları Başkanlığı’nın Kars’ta ağırlayan AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı Milletvekili Selahattin Beyribey’in eşi Hülya Beyribey ile birlikte evlere misafir oluyor.

AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey’in eşi Hülya Beyribey, Ankara Kadın Kolları Başkanı Mualla Varol, Kars Kadın Kolları Başkanı Nurgül Güner, Siyasi Hukuki İşler Başkanı Elif Yeşim Araz, Teşkilat Başkanı Hülya Özer, Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkanı Tülay Ertürk.İl Sekreteri İlknur Yakıcı ile birlikte Kars’ta ev ziyaretleri gerçekleştiren AK kadınlar, çocukların bayram sevincine ortak olmak için getirmiş oldukları kıyafetleri çocukları ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdiler. AK Partili kadınların Kars’taki programları devam ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.