1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ahmet Yılmaz’a Teşekkür
Ahmet Yılmaz’a Teşekkür

Ahmet Yılmaz’a Teşekkür

Kars Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, yatırımcı işadamı Ahmet Yılmaz’a teşekkür plaketi verdi.

A+A-

İçişleri Bakanlığınca 2009 yılının “Polis Merkezleri Yılı” ilan edilmesi ve Bakanlıkça yayımlanan genelgede, polis merkezlerinin yeniden yapılandırılması ve iyileştirilmesi için mahalli imkan ve kaynakların kullanılmasının belirtilmesi üzerine, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’in girişimleri sonucu Karslı işadamı Ahmet Yılmaz tarafından Polis Merkezi Amirliği ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nün dış güvenliğinin daha iyi hale getirilmesi için kapalı devre görüntüleme sistemi yaptırıldı.


İşadamı Ahmet Yılmaz, bu tür desteklerinin devam edeceğini söyledi. İşadamlarının bu tür girişimlerde bulunmasını belirten Ahmet Yılmaz; “Bizlerin can ve mal güvenliğinin korunması için gece gündüz görevi başında olan emniyet güçlerimize destek olmak her duyarlı vatandaşın görevi olduğuna inanıyorum” dedi.


İl Emniyet Müdürü Zeybek, Emniyet güçlerinin duyarlı vatandaşların sağlayacağı bu tür katkılarla daha da güçleneceğini belirtti.


Emniyet Müdürü Zeybek; “Bu tür katkılar, vatandaşlarımıza sunulan hizmet kalitesini arttırarak, suç ve suçlularla mücadele gücümüze büyük katkı sağlamaktadır. Polis vatandaş dayanışması ile ilimizde halkımızın huzurunu daha iyi sağlayacağımıza inanıyorum. Bize vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı hayırsever işadamımız Ahmet Yılmaz’a şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.


Plaket töreninden sonra Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ile yatırımcı işadamı Ahmet Yılmaz bir süre sohbet etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.