1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ahmet Recep Tekcan'a KAI'lılardan Mesaj Var : Yalnız Değilsin
Ahmet Recep Tekcan'a KAI'lılardan Mesaj Var : Yalnız Değilsin

Ahmet Recep Tekcan'a KAI'lılardan Mesaj Var : Yalnız Değilsin

Ahmet Recep Tekcan’ın görevinden ayrılması şehrimizde büyük üzüntü ile karşılanırken, Kars, Ardahan ve Iğdırlılar, Tekcan’a "yalnız değilsin" mesajı verdiler.

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Karslı hemşehrimiz Ahmet Recep Tekcan, görevini Sincan Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Adnan Yuva’ya devretti.

Dürüstlüğü, çalışkanlığı ve başarıları ile tanınan, Kars halkı tarafından sevilen ve sayılan, Türkiye’deki Karslıların Ankara’daki tek uğrak mekânı olan, dava ve fikir adamı Ahmet Recep Tekcan’ın görevinden ayrılması Kars’ta olduğu kadar ülkemizde de geniş yankı buldu.

Sadece Karslıların değil, bütün Kars, Ardahan ve Iğdırlıların sevgisine mazhar olan, Ahmet Recep Tekcan, Ankara’da Kars’ın dördüncü milletvekili gibi çalışmalarını sürdürüyordu. İyi ve kötü günde Karslıları yalnız bırakmayan Tekcan, hemşehrilerinin her derdine derman oluyordu.

19 yılı aşkın süredir başkentte hem Ankaralılara hem de Kars, Ardahan ve Iğdırlılara hizmet eden Ahmet Recep Tekcan dün itibari ile görevini devretti.

Ahmet Recep Tekcan’a bundan sonraki yaşamında sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimizi iletirken, Kars, Ardahan ve Iğdırlı hemşehrilerinin Tekcan’ı yalnız bırakmayacağını hatırlatmak isteriz. Daha güzel yarınlarda buluşmak ümidiyle Ahmet Recep Tekcan… Kars ve Karslı daima sizinle beraberdir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.