1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ahmet Özbey Yeniden Genel Sekreter
Ahmet Özbey Yeniden Genel Sekreter

Ahmet Özbey Yeniden Genel Sekreter

Volkan Karabağ’ın haberine göre; 19 Aralık 2014 tarihinde Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreterlik görevinden alınan Mehmet Özbey, yeninden Genel Sekterlik görevine atandı.

A+A-

22 Mart 2013 tarihinde Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreterlik görevine atanan ve 19 Aralık 2014 tarihinde görevden alınan Mehmet Özbey, 13 Temmuz 2016 tarihi itibariyle yeniden Genel Sekterlik görevine atandı.

Genel Sekreter Özbey’in Ankara’dan Kars’a gelerek Genel Sekreterlik görevine başladığı öğrenildi.

MEHMET ÖZBEY KİMDİR?

1970 yılında Kağızman’da doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Kağızman ilçesinde, yüksek tahsilini ise Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünde tamamladı. 1998 yılında göreve başladığı DSİ XXIV. Kars Bölge Müdürlüğü emrinde sırasıyla İkmal ve Atölye Başmühendisliği, Bölge Müdürlüğünün yeni tesisleri olan İdari, Sosyal ve Atölye Binaları İnşaat Yapımı Kontrol Mühendisliği görevinde bulunmuş ve 2001-2009 yılları arasında DSİ XXIV. Kars Bölge Müdürlüğü Makine İmalat ve Donatım Şube Müdürü olarak görev yapmıştır. Görevi esnasında başarılı çalışmalarından dolayı 2003 yılında dönemin Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanının onayı ile maaş taltifi ile ödüllendirilmiştir. Aynı dönem içerisinde 3 yıl süre ile Makina Mühendisleri Odası Kars, Ardahan ve Iğdır illeri Oda Başkanlığını yapmıştır.

Kars Bölge Müdürlüğü Makine İmalat ve Donatım Şube Müdürü görevinin ardından 2009 yılında DSİ Genel Müdürlüğü Barajlar ve HES Dairesi Başkanlığı Makine Proje Müdürlüğünde 4 yıl süre ile görev yapmıştır. Bu görevi esnasında 35’e yakın Kamu ve Özel sektöre ait Baraj ve Hidroelektrik Santralin Kati ve Uygulama Proje onayı ile çok sayıda Barajın Geçici ve Kesin kabullerinde görev almıştır. Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü Temel Kalite Kavramları ve Kurum Kültürü Programı ile İSO 9001- 2000 Kuruluş İçi Sistem Denetçisi sertifikasına sahiptir. Almanca ve İngilizce bilen Mehmet ÖZBEY, Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.