1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Adım Adım BAL Ligi
Adım Adım BAL Ligi

Adım Adım BAL Ligi

Son Yılların Namağlup Flaş Takımı Sarıkamış Esnaf Spor Durdurulamıyor.

A+A-

Kars Amatör Ligi Büyükler katagorisinde mücadele eden sarıkamış temsilcisi Sarıkamış Esnaf Spor Bugün Deplasmanda Karşılaştığı Kars Özel İdare Spor Takımını 3-1 Yenerek Şampiyonluk Yolunda Çök Önemli Bir Virajı Geçmiş Oldu. Kars Amatör liginin 2. yarı ilk hafta karşılaşmasında karşı karşıya gelen iki  takım bugün 12:00'da Kars Sentetik Sahada karşı karşıya Geldi. Oyuna Etkili Başlayan Sarıkamış Temsilcisi Sarıkamış Esnaf Spor 17 Dakikada Gökay'ın Volesi İle Öne Geçti. Ataklarını Sıklaştıran Sarıkamış Esnaf Spor 30. Dk. Yeni Transferi Murat Koduz İle Müthiş Bir Frikik Golü İle 2-0 Öne Geçti. İlk yarı başka gol olmayınca maç bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda sert bir mücadeleye sahne oldu 55. dakikada özel idare skoru 2-1 taşısada Sarıkamış Esnaf Spor 73. Dakikada Yine Murat Koduz'un Kullandığı Penaltı İle Yeniden Öne Geçti. Maçın sonuna doğru bir çok Pozisyonu değerlendiremeyen Sarıkamış Esnaf Spor Başka Gol bulamayınca maç 3-1 Sona Erdi.

Kars Amatör ligine mutlak şampiyonluk parolası ile başlayan Sarıkamış Esnaf Spor İkinci Transfer Dönemini Çok İyi Değerlendirdi. Bu Yıl Mutlaka Bal Ligine Çıkmayı Hedefleyen Sarıkamış Temsilcisi Kadrosuna Bir Çok Yıldız Futbolcuyu Kattı. Maç Sonu Açıklama Yapan Kulüp Başkanı Harun Hayali; “İki sezondur takıma  Bal Ligine Çıkabilmesi için çok büyük emek verdik  Geçen sezon  Final Maçında Çok şanssız bir şekilde yediğimiz golle elendik bu yıl bu işi daha ciddi bir şekilde ele aralarak her mevkiye en iyi sporcuyu transfer ettik.  Bizim İçin Bu Maçın Ço Fazla önemi vardı rakibimizi yenip kalan süreci tamamen BAL Play off maçına hazırlanmak için kullanmaktı bunuda başardık Ve Sporcularıma ve hocama  Herbirine Ayrı ayrı Teşekkür Ediyorum  şeklinde Konuştu. Daha Sonra sözlerine şuan ufak tefek eksikliklerimiz var bunlarıda en kısa sürede tamamlayıp kalan süreci Ligler bittikten sonra  Oynayacağımız Play Off Maçına Hazırlanmak olacak” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.