1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 80. Yıl Anaokulu’ndan Gösteri
80. Yıl Anaokulu’ndan Gösteri

80. Yıl Anaokulu’ndan Gösteri

80. Yıl Cumhuriyet Anaokulu’nun yılsonu etkinliği gösterisi izleyenleri coşturdu. Anne ve babalar çocuklarını fotoğraf makineleri ve video kameralarına kaydedebilmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.

A+A-

Eğitim-öğretim yılının sonuna yaklaşılan bu günlerde okulların ana sınıflarının etkinlikleri de hız kazandı. 80. Yıl Cumhuriyet Ana Okulu da bu kapsamda bir etkinlik düzenledi. Kars Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Konferans Salonu’ndaki etkinliğe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürü Nuriye Önalan, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından başlayan programda konuşan Okul Müdürü Nuriye Önalan, aileleri gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti.

 

Miniklerin dans ve step gösterileri karşısında büyülenen veliler, çocuklarıyla gurur duydular. Veliler kamera ve fotoğraf makineleriyle çocuklarının gösterilerini an be an kayıt altına aldılar. Her veli kendi çocuğunu görüntülemek için sahne önüne akın edince de ortaya ilginç görüntüler çıktı.

 

Adeta bir basın ordusunu andıran veliler görüntü alma yarışına girdiler. Sahnedeki çocuklar bile gösterileri sırasında anne ve babalarına poz vermeyi de ihmal etmediler.

 

Renkli görüntüler eşliğinde yaklaşık 2 saat süren 5 yaş grubu çocukların yılsonu etkinliği büyük beğeni topladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.