1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Kamu arazisi turizme tahsis edilecek
Kamu arazisi turizme tahsis edilecek

Kamu arazisi turizme tahsis edilecek

Kars Sarıkamış Kış Sporları Turizm Merkezi, turizm amaçlı yatırım yapacak yerli ve yabancı girişimcilere tahsis edilecek.

A+A-

Kültür ve Turizm Bakanlığı, aralarında Sarıkamış Kış Sporları Turizm Merkezi’nin de bulunduğu 26 ilde 74 kamu arazisini turizm amaçlı yatırım yapmak üzere yerli ve yabancı girişimcilere tahsis edecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın duyurusu ile Resmi Gazetenin dünkü sayısında yayımlanan duyuruya göre: Parsellere ilişkin ayrıntılı açıklama ve bilgiyi içeren şartname, 28 Mart 2011 tarihinden itibaren Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğünden (DÖSİMM) bedeli karşılığı satın alınabilecek. Girişimciler istenen bilgi ve belgeleri, 11 Nisan 2011 tarihinde saat 16.30'a kadar Bakanlığa elden teslim edecek. Bu tarihten sonra ve posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek. Süresi içinde kamu taşınmazının tahsisi talebinde bulunan yerli ve yabancı girişimciler, söz konusu yatırım için belirlenen toplam yatırım maliyetinin yüzde 5;i oranında kesin ve süresiz başvuru teminat mektubu verecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.