1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 2014 Yılı Değerlendirme Toplantısı
2014 Yılı Değerlendirme Toplantısı

2014 Yılı Değerlendirme Toplantısı

Kars İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, 2014 yılının değerlendirmesi yaptı.

A+A-

Kent ve ilçelerdeki tarım ve hayvancılık durumu hakkında yıl sonu verilerinin incelenmesi amacıyla İl Müdürlüğü toplantı salonunda 2014 Yılı Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Toplantıya İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, İl Müdür Yardımcısı Mehmet Uluman, Şube Müdürleri ve İlçe Müdürleri katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, “2014 Yılında İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak neler yaptık. 2015 yılında neler yapacağız bunları konuşmak ve fikir alış verişinde bulunmak için toplandık. Değerli arkadaşlar 2014 yılında çalışma yapan, başarı gösteren, hizmet eden Şube Müdürlüklerimize, İlçe Müdürlerimize ve tüm personel arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu toplantının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu toplantı ile 2014 yılını değerlendirip, 2014 yılında alınacak plan, program, yapılacak çalışmaların ve önerilerin neler olması gerektiğini hem il müdürlüğü hem ilçe müdürlükleri bazında tartışacağız.” ifadelerinde bulundu.

Konuşmanın ardından tüm İlçe Müdürleri 2014 yılında yapılan çalışmaları ve 2015 yılı için planlanan proje ve programları anlattılar. Ayrıca İlçe Müdürleri çalışmaları sırasında karşılaştıkları sorunları ve bu sorunlara çözüm için öneriler sundular. Şube Müdürlükleri, İlçelerin dile getirdiği kendi çalışma konuları ile ilgili sorunların çözümüne yönelik açıklamalarda bulundular. Genel değerlendirmenin ardından toplantı sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.