1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 20 Yıldır Girilmemiş Sokaklar Var
20 Yıldır Girilmemiş Sokaklar Var

20 Yıldır Girilmemiş Sokaklar Var

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, makamında düzenlediği basın toplantısında, su ile birlikte yol sorunlarını da, gazeteciler marifetiyle Karslılar ile paylaştı.

A+A-

Kars halkının sürekli olarak yollar ilgili olarak sorunlarını dile getirdiklerini belirten Karaçanta, vatandaşlara hak verdiğini belirterek, Kars’ta halen bazı sokak ve caddelere 20 yıldır girilmediğini söyledi.

Karaçanta yaptığı açıklamada göreve geldikleri günden bugüne kadar ara sokaklarda parke taşı döşemesi yaptıklarını belirterek son günlerde asfalt çalışmalarına da başladıklarını açıkladı.

Asfalt çalışmalarının bazı caddelerde yama, bazı caddelerde ise kaplama şeklinde devam etmekte olduğunu da açıklayan Karaçanta, bugün Kazımpaşa, Bulvar, Zahireciler, Tahtacılar, Kazımpaşa iş hanı önü, Bahri Dağdaş, Şehitler Mahallesi Muhtarlığı önü, ve Ebru Sokak olmak üzere 8 tane caddede asfalt işini tamamladıklarını da söyledi.

Karaçanta ayrıca bugün itibariyle Ordu Caddesi,  Arif Taşçı Caddesi, Cezaevi yolu, Turan Çelik Caddesi, Hat sokak, Salıpazarı ve Tahtacılar Caddesinin devamında da asfalt çalışmaları başlattıklarını da sözlerine ekledi.

20 YILDA YAPILAMAYANLARIN 2-3 AYDA YAPILMASI MÜMKÜN DEĞİL

Geçmiş belediye dönemlerinde ve 20 yılda yapılamayan çalışmaların 2-3 ay gibi kısa sürede yapılamayacağını da belirten Karaçanta, haksız eleştirilerin kendisini ve çalışma arkadaşları da üzdüğünü de söyledi.

Su ve yollarla ilgili çok acımasız eleştirilerin moral ve motivasyonlarını bozduklarını da belirten Karaçanta: “Başkan yardımcıları, ilgili birim sorumluları ve ekipleriyle yol ve su konularında 24 saat iş başındayız. Suyla ve yollarla ilgili çok acımasız eleştirilerin yapıldığını gözlemliyorum. Buda bizi üzüyor. Çünkü bizim ekiplerimiz 24 saat iş başındadır. Gerek başkan yardımcılarımız, gerek temizlik ekiplerimiz, gerek su işleri ekiplerimiz 24 saat görevleri başındadır. Bu türden haksız eleştiriler ekiplerimizin de bizlerin de moral ve motivasyonumuzu bozuyor. Özellikle suyla ilgili tamamen asılsız sosyal medya dedikodusu yapılıyor. Vatandaşlarımızdan rica ediyorum özellikle depo kullanan vatandaşlarımıza çünkü depoların temizliği çok önemli bu son zamanlarda sularda bir kokunun olduğu söylendi doğrudur. Suda koku vardı ve koku mevsimsel bir olaydır. Her dönem olacak bir şeydir. Sağlık açısından bir problem var mı asla en küçük bir problem olsa o suyu şehre değil hayvanımıza dahi içirtmeyiz. Arıtma tesisindeki kimyagerlerimiz personellerimiz devamlı kontrol ediyor. Bundan dolayı vatandaşlarımız şehre verdiğimiz suyu gönül rahatlığıyla kullana bilir içebilir. 1 numaralı kaynak suyudur.”  Dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.