1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 127 Öğrenciye Burs
127 Öğrenciye Burs

127 Öğrenciye Burs

Türkiye Yardım Severler Derneği Kars Şube Başkanlığınca Kars’ta öğrenim gören üniversite öğrencilerine yönelik eğitim desteği sürüyor. Üniversitelerde okuyan 127 öğrenciye bugün Türkiye Yardım Severler Derneği Kars Şube Başkan Yasin Aşkın Yıldırım tarafın

A+A-

Dernek Binasında öğrencilere burs ücretini ödeyen Yasin aşkın yıldırım yaptıkları burs yardımları hakkında şu açıklamalarda bulundu; “Her yıl periyodik olarak öğrencilerimize yardımda bulunuyoruz. Bu yıl biraz daha bütçe ayırdık öğrencilerimize 127 öğrenciye burs yardımında bulunuyoruz 60 öğrencimiz diğer illerde 67 öğrencimiz ise Kars Kafkas Üniversitesinde eğitim öğretimini sürdürmekte ve bizlerden burs almakta biz bu bursu eğitime katkı olarak gerçekleştirmekteyiz. Bu nedenle çok önemli katkı sağladığımızı düşünüyorum.”

“Eğitimsiz Halk Eğitimsiz Devlet Çok Zayıf ve Güçsüz Kalır.” diyen Yıldırım, “Bunu düşünerek, bunu idrak ederek hareket ediyoruz. Bundan sonrada yardımlarımız devam edecek. Öğrencilerimiz ile irtibatlı durumdayız inşallah Allah-u Teala yardımlarımızı kabul eder. Türkiye Yardım Severler Derneği olarak sizlerinde bu tür konulara duyarlılık göstererek halkımıza duyurmanızdan dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.