1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 10 kişi tutuklandı
10 kişi tutuklandı

10 kişi tutuklandı

Kars’ta Esrar, Ecstasy ve Bonzai operasyonunda 10 kişi tutuklandı...

A+A-

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü’nce yapılan operasyonda Esrar, Ecstasy ve Bonzai operasyonunda 10 şüpheli tutuklandı.

Kars’ta uyuşturucu madde ticareti yapan deşifresi ve suç unsurlarıyla birlikte ele geçirilmesi amacıyla Kars C.Başsavcılığı koordinesinde 6 aydır yürütülen soruşturma kapsamında yapılan çalışmalarda: 18 ayrı olayda toplam 558,38 gr. Esrar, 892 Ecstasy, 15 gr. Bonzai ele geçirildi.

Bahse konu olayların şüphelilerinin yakalanmasına yönelik olarak 27 Kasım 2013 günü Kars Merkez ve Sarıkamış ilçeleri ile Ankara, İstanbul ve İzmir illerinde yapılan eş zamanlı operasyonda 34 kişi yakalanarak ifadeleri alındı. Uyuşturucu madde ticareti yapmak şüphesiyle adli makamlara sevk edilen 10 şüpheli (S.Y.,M.K., T.K., H.K., Z.K., M.K., Y.E., Ş.A., B.D., E.K.)  tutuklanarak Kars Kapalı Cezaevine teslim edildi.

Emniyetten yapılan açıklamada, “İlimizde uyuşturucu madde ticareti ile mücadelemizin kesintisiz olarak devam edeceği, Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.